Anunțuri Comunicate

Un nou parteneriat ICDE-Europuls-Calea Europeană

Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană (ICDE) și Calea Europeană sunt partenerii aleși de Europuls, organizatorul prestigiosului eveniment anual EUROSFAT, pentru co-organizarea celei de a șaptea sesiuni de dezbateri a ediției cu numărul 10, intitulată Rolul României în reziliența geopolitică a Uniunii Europene. Evenimentul va avea loc în format fizic (la Hotelul Sheraton București) și online în data de 16 iunie 2022, orele 14.00-15.00.

La această sesiune, vorbitorii invitați vor fi Dacian Cioloș, membru al Parlamentului European, Grupul Renew Europe, Ovidiu Raețchi, Președintele Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență, Valentin Naumescu, profesor de relații internaționale la UBB Cluj și președintele ICDE, și Angela Grămadă, Președinte al Experts for Security and Global Affairs.

Sesiunea va fi moderată de Anda Bologa, expert EUROPULS și Robert Lupițu (Calea Europeană și ICDE).

ICDE continuă proiectele și parteneriatele cu ONG-urile și think tankurile care promovează România Europeană, într-un moment dificil și critic, de a cărui soluționare va depinde viitorul României, al regiunii în care ne aflăm și poate chiar al UE și NATO, ca exponente ale ordinii politice liberale occidentale.  

About the author

ICDE

Add Comment

Click here to post a comment